Fiskemoro på nettet

Nettet er fullt av fiskespill. Noen kan spilles gratis, andre kan du vinne penger på. Noen av spillene er realistiske, mens noen er meningsløst komiske. Uansett hva du velger, er du garantert masse god underholdning.

Spillportalen har et par spennende fiskespill, som Feed Us, Fishing Pirate og Fishing Master. Selv om disse spillene er mest for barn, kan de likevel være morsomme.

Ridiculous Fishing: A Tale Of Redemption, er faktisk et ganske urealistisk spill, men det er kjempemorsomt. Spillet finnes i Apples App Store. Spillkonseptet er veldig enkelt. Du skal kaste en krok i vannet, og komme så dypt du klarer. Du må vippe på enheten din for å styre kroken. Du må unngå å kollidere med fisker og andre ting som dukker opp på veien. Hvis du kolliderer med noe, snur snøret, og beveger seg oppover igjen. På vei oppover skal du ikke unngå fiskene. Da skal du prøve å fange alt du treffer. Bare ikke ta med manetene, for de gir minuspoeng!

Alaskan Fishing er en spilleautomat med fisketema, som blant annet kan spilles hos Betsafe. Automaten har 5 hjul og 243 vinnermuligheter. Den har wilds, spredere, fordoblere og gratisspinn. Den største jackpoten er på 5000 mynter.
Spillet setter deg i den rette stemningen, med vann og skog som bakgrunn. På hjulene dukker det opp fisker, sjøfly, fluer, en ørn og en bjørn, i tillegg til en pokal. Spillet tar seg veldig godt ut, og grafikken blir animert når du vinner. I bonusspillet skal du prøve å få en fisk på kroken. Du får fem forsøk.

Flashgamesspot har mange morsomme gratisspill med fiske som tema. En annen nettside med gratis fiskespill er zazaplay. Hos spillgratis finner du fiskespill til barna, mens SpilleGratis.com også har noen mer realistiske fiskespill som passer for voksne, blant annet Fish Luck og Lake Fishing 3.

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.