Fiskeressurser på nettet

Hjemmesiden til Elbe har veldig mye informasjon om fiske og fiskeutstyr. Her finner du alt du trenger av utstyr, i tillegg til masse informasjon om ulike former for fiske. Du kan få gode tips om alt fra isfiske til fluebinding.

Inatur.no er en jakt- og fiskeportal på nettet. Her kan du også betale den statlige fiskeravgiften. I tillegg selger siden fiskekort for innlandsfiske og laksefiske.

Statskog.no har mye informasjon om jakt, fiske og friluftsliv. Her kan du også kjøpe Statskogs Norgeskortet, som gjelder for fiske på statsgrunn utenfor statsallmenninger. Kortet gjelder i hele Sør-Norge.

KomplettFritid.no er en nettside som selger det meste du trenger til jakt, fiske og fritid. Her finner du klær, sko, turutstyr, båtutstyr og utstyr til jakt og fiske. Siden er oversiktelig og produktene er inndelt etter kategorier, så det er lett å finne fram.

Skittfiske.no er en annen nettside som selger det meste av fiskeutstyr, i tillegg til jaktutstyr og klær.

SportogFiske.no har også et stort utvalg av utstyr. Aktivfiske.no selger både utstyr, filmer og bøker, med hovedvekt på fiske.

Fiskeforum.com, som navnet tilsier, et forum som handler om fiske og fiskere. Her finner du også lenker til nyttige fiskesider. Et annet forum som handler om fiske er Fiskersiden.no. Her kan du lese tester, omtaler og artikler, eller lese og skrive innlegg i forumet.

Nettsiden fjellogfiske (http://www.fjellogfiske.no/) gir deg tips til turer, utstyr og gode bøker. Nettsiden har også mange morsomme og interessante artikler om friluftsliv.

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.