Planlegg fisketuren

Ønsker du å dra på en lengre fisketur som gjerne varer en helg eller kanskje enda litt lenger? Da bør du gjøre et par forberedelser. Du må selvfølgelig passe på at du har riktig fiskeutstyr som fiskekroker, men også telt, en behagelig ryggsekk og et velfungerende stormkjøkken. I tillegg er det lurt å pakke med seg litt mat i sekken. Litt smør er lurt å ha med, i tilfelle du får en fin fisk på kroken som du vil steike ute i naturen. Husk også grunnleggende turutstyr som fyrstikker, lommelykt, kniv, ekstra sluker eller fluer og selvfølgelig sovepose.

Underholdning på fisketuren

Når du er på tur i skog og mark handler det om å slappe av og nyte naturens ro. Det er likevel greit å ha med seg noen form for underholdning, i tilfelle du skulle kjede deg dersom fisken ikke biter. På nettcasinoet Videoslots.com finner du blant annet morsomme spill fra Genesis Gaming og spill med fisketema. Ta i så fall med deg mobiltelefonen og ekstra strøm til lading, og pass på at du har nett der du fisker. Annen underholdning i naturen kan være kortspill eller brettspill. Kanskje du kan pakke med et lite brettspill som Yatzy i ryggsekken?

Kryss fingrene for fangst!

Når du er på plass i naturen, gjelder det bare å finne fram fiskestangen og nyte spenningen fiske innebærer. Kanskje du har flaks på første kast og får en stor fisk? Sørg for at du pakker med deg gode sluker eller fluer som tiltrekker seg fisken du ønsker å få på kroken. Det er også lurt å pakke med seg myggstift og myggnett, da det ofte er mye mygg og knott rundt ferskvann om sommeren og høsten. Ellers er det bare å nyte fisketuren, enten du drar alene eller sammen med noen andre. Gjør det beste ut av turen!

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.