Slå i hjel ventetiden på fisketur

Ideen om fiske er veldig enkel, man trenger en krok, en line, og noe som fisken biter på. Men, hadde det vært så enkelt, at man bare kunne møte opp ved vannet og var garantert fisk, hadde det ikke vært like morsomt. Å vente på at fisken biter kan være en tålmodighetstest, så her får du noen tips på hva du kan finne på under ventetiden på at du får napp på kroken.

Husk mobilen

Mange mener at mobilen bør legges igjen hjemme når man skal ut på fisketur. Der er ikke vi helt enig, for i dag har mobilen mange flere funksjoner enn bare å ringe eller sende meldinger. Med mobilen kan du spille et spill eller til og med lese en bok. Hva med å spille videopoker når du er på fisketur? Da kan du samtidig som du venter på en stor fisk på kroken, være med å kjempe om en kjempe gevinst på mobilen eller nettbrettet ditt.

Male et bilde

Mange drømmer om å male og hva er vel bedre å bli bedre til å male, når du er ute i naturen og kanskje ved en elv eller en flott innsjø. Ta med deg lerret og pensler. Kast snøret ut i vannet og mal et bilde av omgivelsene dine mens du venter på fisken kaster seg over kroken din. Et annet alternativ er jo også å ta flotte fotografier av naturen rundt deg. Men, ikke glem å se på fiskestanga di innimellom, for mange har nok opplevd at fisken har stukket av med både krok og stang ved at de ikke passer godt nok på.

Lydbok

Hvis du ønsker å følge nøye med på kroken din, kan du ta med deg høretelefoner og høre på en lydbok mens du fisker. Du vil naturlig nok gå glipp av lyden fra naturen, men du vil kanskje også slappe av på en helt annen måte ved å konsentrere deg om boken.

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.